zondag 13 september 2009

Oostenrijk Touringcars


Oostenrijk Touringcars is vanwege haar flexibiliteit en betrouwbaarheid al ruim een eeuw niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Europese wereld van reis- en personenvervoer. Oostenrijk Touringcars levert vervoer op maat. Het wagenpark is bijzonder uitgebreid en voldoet aan alle eisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. En of het nu een enkele transfer, een compleet verzorgde reis naar het buitenland of een verzorgde dagtocht betreft: Oostenrijk Touringcars neemt u alle zorg uit handen. Onze vakbekwame chauffeurs brengen u snel en gerieflijk naar uw plaats van bestemming.

Gecertificeerd
Oostenrijk Touringcars draagt met trots het predikaat Keurmerk Touringcarbedrijf. Onze organisatie voldoet 100% aan de kernwoorden veilig, comfortabel en milieubewust die onlosmakelijk met dit keurmerk zijn verbonden. Erkende touringcarbedrijven worden er streng op gecontroleerd of zij zich strikt houden aan de strenge veiligheidseisen van het Keurmerk. Enkele van die eisen zijn, dat bedrijven moeten beschikken over gediplomeerde en ervaren chauffeurs. Alsook over materiaal dat in uitstekende technische staat verkeert en voldoet aan de hoge eisen van de organisaties achter Keurmerk Touringcarbedrijf. Oostenrijk Touringcars doorstaat tevens met glans iedere controle op het fikse pakket criteria, waaraan de interne procedures van een touringcarbedrijf moeten voldoen.

Milieubewust
De milieuzorg demonstreert tegenwoordig een grote maatschappelijke betrokkenheid. Oostenrijk Touringcars is daarom milieubewust op diverse vlakken. Met de ontwikkeling en de komst van een nieuwe generatie motoren investeert Oostenrijk jaarlijks in het terugdringen van de uitlaat emissie. Deze ontwikkeling maakt de touringcar het meest milieubewuste voertuig ten opzichte van trein, auto en vliegtuig. Oostenrijk tracht zo met een milieuvriendelijk beleid binnen alle afdelingen milieubewust bezig te zijn.

24 Uur service
Oostenrijk Touringcars is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag van 06.30 – 19.00 uur geopend. Maar ook in het weekend zijn wij natuurlijk bereikbaar van 07.30 – 15.00 uur. Tijdens deze kantooruren zijn onze medewerkers te allen tijde bereid uw vragen te beantwoorden of u informatie te verschaffen. Voor dringende zaken zijn onze medewerkers uiteraard ook buiten deze kantooruren bereikbaar.

Geografische ligging
Oostenrijk Touringcars is ideaal gelegen in Diemen, op steenworp afstand van Amsterdam (10 minuten rij afstand van het centrum) en onze internationale luchthaven Schiphol. Met de autosnelwegen A1, A2, A4, A5, A6, A7, A9, A10 binnen handbereik beschikt Oostenrijk Touringcars over een uitstekende geografische ligging.

Vervoer op maat
Uitgaande van uw wensen en behoeftes levert Oostenrijk Touringcars vervoer op maat. Onze medewerkers springen met passend advies en de juiste informatie in op al uw wensen en behoeften. Hoe klein of groot uw gezelschap ook is, op elk tijdstip van de dag kunt u bij Oostenrijk terecht. Onze medewerkers zijn gewend om snel, flexibel en adequaat te reageren op al uw specifieke vervoerswensen, al zijn ze nóg zo onverwacht. De wensen en behoeften van onze relaties verdienen (én krijgen) ten alle tijden topprioriteit.

Overal in Europa
Op de Nederlandse wegen zijn de metallic rode touringcars van Oostenrijk een bekend fenomeen. Maar onze jarenlange ervaring beperkt zich niet alleen tot Nederland. De kans is groot dat u één van onze touringcars ook elders zult tegenkomen. Want in onze mod erne en veilige touringcars reizen onze klanten zorgeloos en in een aangenaam tempo door heel Europa.

Vakbekwame chauffeurs
Onze touringcars worden bestuurd door vakbekwame, gediplomeerde chauffeurs die zeer ervaren zijn op zowel nationale als internationale trajecten. Onze organisatie investeert continu in haar chauffeurs door middel van opleidingen, cursussen ten behoeve van sociale vaardigheden en rijvaardigheidsanalyses. Maar ook op het gebied van infrastructuur en bezienswaardigheden staan zij hun mannetje. Bij ons stapt u met een gerust hart in!

Van enkele rit tot volledig arrangement
Wilt u in binnen- of buitenland van A naar B? Bent u op zoek naar een volledig arrangement? Voor al deze zaken kunt u terecht bij Oostenrijk Touringcars. Of het nou een enkele transfer betreft, een compleet verzorgde reis naar het buitenland of een verzorgde dagtocht: onze medewerkers nemen u graag alle zorg uit handen.


Bezoekadres:

Verrijn Stuartweg 52B - 1112 AX Diemen



Contactgegevens:

T. 020-695.25.11

F. 020-695.17.40

E. info@oostenrijk-bv.nl



Postadres:

Postbus 51 - 1110 AB Diemen



Openingstijden:

ma t/m vr 06.00 - 19.00 uur

weekend 07.30 - 15.30 uur

Geen opmerkingen: