zondag 13 september 2009

Bus huren bij SnelleVliet

Collectief op stap naar een uitwedstrijd, een airport transfer, dagtocht, schoolreis of vakantiereis. Huur een bus. Maar huurt u dan... een bus of een touringcar? Van stadsbus tot VIP coach en van minibus tot dubbeldekkerbus, van budget tot Business, van basic tot en met internet en digitale TV. Stuk voor stuk voorzien van de modernste technieken op het gebied van veiligheid en EG emissienormen.

Wilt u direct een bus huren? Vraag een offerte aan

Samen op stap naar de uitwedstrijd of een airport-transfer naar de luchthaven. Een dagtocht, op schoolreis of op vakantie. Ga een bus huren en stap in de touringcar van SnelleVliet.
Maar huurt u dan een touringcar of een bus? Van schoolbus tot VIP Coach en van minibus tot dubbeldekker. Hoe luxer en groter, hoe meer de bus een touringcar is. Bij SnelleVliet Touringcars zijn de chauffeurs ervaren, de touringcars luxe en groen en is het busbedrijf gecertificeerd als een Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Dat is uw garantie voor veilig, milieubewust èn prijsbewust reizen. Zegt u bussen, dan denkt u SnelleVliet want dan bent u goed uit!
Stap in de ...
Minibussen
Midibussen
Touringcars
Fietsbussen
Rolstoelbussen
Dubbeldekkers
Lijnbussen

en voor ú!
voor...
bus huren
touringcarhuur
dagtochten
schoolreizen
groepsreizen
bedrijfsuitjes
themafeesten
incentives
groepsvervoer
evenementenvervoer


Van Hennaertweg 4
2952 CA Alblasserdam
Postbus 59
2950 AB Alblasserdam
tel. +31 (0)78 69 20 120
fax +31 (0)78 69 20 121
Email info@snellevliet.nl

Geen opmerkingen: