zondag 13 september 2009

KRAS Touringcars

KRAS Touringcars
Bernseweg 22a
5324 JW Ammerzoden

Postadres
Postbus 59
5324 JW Ammerzoden

Telefoonnummer
073 - 5999 599

Fax
073 - 5999 902



KRAS Touringcars is een vooraanstaand keurmerk touringcarbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van zowel dagtochten als meerdaagse reizen, het vervoer van kleine en grote groepen, zaken- en VIP-vervoer. Ook het opzetten en regelen van grootschalig evenementenvervoer is voor ons geen enkel probleem. Ons motto is niet voor niets ''wij zijn pas tevreden als u dat bent''

Touringcarverhuur
De chauffeur
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er een vriendelijke en ervaren chauffeur achter het stuur zit van één van onze luxe touringcars. Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en hebben niet alleen jarenlange ervaring maar worden ook intern opgeleid, ondergaan alle benodigde keuringen en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen (denk hierbij o.a. aan; hartreanimatie en slipcursus) zodat u niet alleen gezellig maar vooral ook veilig met uw groep op pad kunt en die service krijgt die u van ons gewend bent.

Het wagenpark
Bij de uitvoering van uw opdracht wordt gebruik gemaakt van comfortabele luxe touringcars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. In ons grote en moderne wagenpark hebben we touringcars die variëren in grootte van 15, 34, 43, 53, 55, 61 tot 75-personen. Het gaat hierbij om mini touringcars, midi touringcars, luxe touringcars en dubbeldekse touringcars. Daarnaast hebben we ook VIP touringcars, fiets touringcars en een spelersbus van Feyenoord.

Vervoersdiensten
Het wagenpark zoals deze hierboven is beschreven wordt ingezet voor zowel meerdaagse reizen als voor dagverhuur en dagtochten. Daarnaast doen wij ook veel evenementen- en congresvervoer, bedrijfs- en crewvervoer, internationale pendels en groepsvervoer, met name voor scholen. Ook bieden wij fietstouringcarverhuur, VIP vervoer en rolstoelvervoer aan.

Geen opmerkingen: